Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

1. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα

Εξοφλήστε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Mastercard, Visa & Maestro. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας. Η υπηρεσία Piraeus bank Gateway υποστηρίζει πλήρως το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128-bit (Secure Sockets Layer) που διασφαλίζει τις online πληρωμές με κάρτα. Για να μειώσει τον κίνδυνο απάτης (fraud) για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, εφαρμόζει την ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (Strong Customer Authentication – SCA).

Για τη διασφάλιση των συναλλαγών, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις οδηγίες για την πρόληψη απάτης σε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εξοφλείστε την παραγγελία σας σε κοντινό τραπεζικό κατάστημα (στο ταμείο ή σε μηχάνημα γρήγορων συναλλαγών) ή και με online μεταφορά χρημάτων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε στην κατάθεση να δίνετε ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στη συνέχεια αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@libertidance.com, για να προβούμε στην επεξεργασία της παραγγελίας και άμεση αποστολή των προϊόντων σας.

Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ΔΕΝ φέρει κάποια επιπλέον χρέωση από την πλευρά της εταιρείας. Τυχόν περεταίρω χρέωση ενδέχεται να υπάρξει σε διατραπεζικά έξοδα συναλλαγών της εκάστοτε Τράπεζας και ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημα Liberty Dance.

► Τραπεζικός Λογαριασμός

  • Τράπεζα: Πειραιώς
  • IBAN: GR38 0172 0540 0050 5410 9046 354
  • Δικαιούχος: ΜΑΝΟΥΚΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3. Αντικαταβολή Μετρητοίς

Το κόστος αντικαταβολής τόσο για την Αττική, όσο και για τις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις εξαρτάται από το ποσό της παραγγελίας. Για αγορά άνω των 50€ δεν υπάρχει χρέωση αντικαταβολής. Για αγορά κάτω των 50€ χρεώνεστε με 3.10€ (συν Φ.Π.Α. 24%). Η επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής προϋποθέτει και την επιλογή Courier ως τρόπο αποστολής. Έτσι, τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία Ταχυμεταφορών και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή.